FAQ

Een van de belangrijkste redenen voor bedrijven om kantoorruimte binnen het Atrium te huren spreekt voor zich: de locatie. Gevestigd in het kloppende hart van de Zuidas, is het Atrium niet alleen centraal gelegen, maar ook nog eens perfect bereikbaar. Ook voor internationale bezoekers of mensen die voor hun werk veel op reis zijn, is het Atrium een gunstige locatie. Schiphol ligt immers slechts op 10 minuten afstand en binnen twee minuten bent u bij een van de nabijgelegen hotels.

De trein, metro, bus en tram stoppen voor de deur van het Atrium. Met de opening van de Noord/Zuidlijn in 2018, die tevens om de hoek vertrekt, is de Zuidas voor nog meer mensen snel en eenvoudig bereikbaar geworden. Vanwege de uitbreiding van het station, komt er in 2019 ook een nieuwe passage. De ‘Brittenpassage’ komt recht tegenover het Atrium te liggen en verbindt het gebouw met het zuidelijke deel van de Zuidas.

Bent u al huurder bij het Atrium en komt u met de auto? Dan parkeert u deze veilig op een van de 521 parkeerplaatsen in onze eigen parkeergarage. U kunt dan binnen het Atrium parkeren voor €2 per 20 minuten. Middels kentekenregistratie rijdt u makkelijk in en uit. De parkeergarage is voorzien van elektrische oplaadpunten. Voor de meeste huurders zit er een aantal parkeerplekken in de huurovereenkomst. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid voor bezoekers van huurders om per uur te betalen, echter is onze garage momenteel niet beschikbaar voor het gebruik van derden. Tevens kunt u zich voor de deur af laten zetten in onze Kiss & Ride zone en bieden wij een beveiligde fietsenstalling.

Het Atrium dient ervoor de productiviteit te verhogen. Dat is meteen de reden dat het gebouw 24/7 geopend en beveiligd is. Dagelijks staat een team van professionele receptionistes voor u klaar en er is vijf dagen per week gebouwmanagement aanwezig.

Met ons unieke Meeting Centre bieden wij zowel interne als externe bedrijven diverse vergadermogelijkheden. Met name het auditorium is zeer geschikt om grote gezelschappen te faciliteren. Hierbij is uiteraard ook catering mogelijk, in samenwerking met restaurant à Deauville. Het Meeting Centre wordt geëxploiteerd door Property Works.

Het Atrium besteed veel aandacht aan duurzaamheid. Zo is er een WKO-installatie geïntegreerd, is het dak voorzien van zonnepanelen en is het pand BREEAM-gecertificeerd. Meer informatie met betrekking tot duurzaamheid vindt u op de gebouw informatie pagina.